top of page

okt. 15., P

|

rezina studio

Újdonság - Pour art falikép készítő workshop művészgyantával

Az elmúlt év egyik kedvenc technikáját mostantól más területen is kipróbálhatjátok ✨ Az új workshopon lehetőségetek van lenyűgöző képeket alkotni és egyben hagyni, hogy teljes egészében átjárjon Titeket valami fura meditáció, miközben beszippant a gyantázás varázsa.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Újdonság - Pour art falikép készítő workshop művészgyantával
Újdonság - Pour art falikép készítő workshop művészgyantával

Idő és helyszín

2021. okt. 15. 16:00 – 21:00 CEST

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges tárgyat? ... akkor jó helyen jársz!

Ez a workshop maga a valódi meditáció és varázslat ✨ 

Amikor elkezdtem ezzel a technikával foglalkozni, órákat töltöttem az első próbadarabok felett: néztem, hogy mire, hogyan reagálnak a rétegek és csak figyeltem, ahogyan ezután magától rendeződik az anyag. Az egész világ megszűnt körülöttem, mintha kis különálló univerzumokat csodáltam volna...

Elképzelésednek, inspirációdnak megfelelően a helyszínen választhatsz többféle méretű MDF táblák közül, melyek a falikép alapjául szolgálnak majd (45x45cm vagy 50x40cm vagy 55x35cm) és emellett készítesz majd még négy darab pohár alátétet is. Az alátétekkel fogunk kezdeni, hogy kisebb méretben először ki tudd próbálni, hogy hogyan is működik az anyag, ha még esetleg nem dolgoztál volna vele eddig és csak ezután vetjük bele magunkat a nagyobb méretbe 😊

A workshop folyamán a Pentart Super Glass 1:1 művészgyantájával fogunk dolgozni, amelyet elsőként mi fogunk kimérni és közben is mutatunk és magyarázunk minden lényeges momentumot, majd a következő keveréseket már Ti fogjátok csinálni, melyet ellenőrzünk közben, hogy a helyes használat rögzüljön Bennetek, így legközelebb már Ti is biztosan és könnyedén használhatjátok. Körülbelül 500-600 gramm gyantakeverékre lesz szükség egy-egy kép elkészítéséhez. Ezt majd Te tudod kedved szerinti arányban színekre bontani. 

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat.

FONTOS: A művészgyantának, amivel a studióban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Lehetőséged van választani, hogy futárszolgálattal küldjük majd el Neked az elkészült alkotásodat vagy be tudsz majd ugrani érte a Rezinába.

Időpont: október 15. péntek 16:00 - 21.00

Tervezett program:

16:00 - 16:20 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

16:20 - 18:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

A bevezető előadásban elmondok és élőben bemutatok néhány tippet és technikát, ezután rajtad lesz a sor és átadom a varázspálcát :)) 

18:00 - 21.00 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

Részvételi díj: 34.900 Ft

A részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi alkotás megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget és tartalmaz egy jegyzetfüzet, hogy a bevezető előadás során lehetőséged legyen feljegyezni a technikákat, tippeket és saját tapasztalataidat 😉

Létszám: max. 4 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Pour art falikép készítő

    34 900,00 Ft
    Elfogyott

Erre a rendezvényre minden jegy elkelt.

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page