top of page

máj. 14., Szo

|

rezina studio

ÚJ TEMATIKA - univerzális Jesmonite® workshop

⚡ Az utóbbi hónapok egyik új, meghatározó trendjévé kezd válni az akril gyanták használata. Ezen a workshopon megvizsgáljuk hogyan is működnek és többféle anyag és technika alkalmazásával meseszép tárgyakat fogunk alkotni.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
ÚJ TEMATIKA -  univerzális Jesmonite® workshop
ÚJ TEMATIKA -  univerzális Jesmonite® workshop

Idő és helyszín

2022. máj. 14. 10:00 – 14:30

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

✨ Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy vajon tényleg Te is el tudod-e készíteni őket otthon? Esetleg már konkrét kérdéseid vannak a saját kísérletezéseid nyomán vagy egyszerűen csak egy kis nyugalomra vágysz és szeretnél egy csodás alkotást létrehozni? Amennyiben valamelyik igaz Rád, akkor nagyon jó helyen jársz! A Rezina Studio pont ezért jött létre 💙

🤓 Az “Univerzális Jesmonite® workshop” az egyik legújabb tanfolyamunk, mely abszolút reagál a legújabb trendekre. 

Az utóbbi hónapok egyik új, meghatározó irányáva kezd válni az akril gyanták használata. A különböző közösségi oldalakon leginkább úgy találkozhattatok ezekkel, mint “terrazzo” vagy “Jesmonite®” alkotás. Ezek az elnevezések nem teljesen pontosak, az első egy technológiát jelöl, a második pedig kifejezetten egy márka megnevezés, mondjuk az utóbbi elég gyakori jelenség, például általánosan flex-nek nevezzük az összes sarokcsiszolót és nem csak a Flex márkájúakat, vagy akár a Rotring ceruza és még számos ilyen van persze….

🔎 Kétféle  Jesmonite® akril gyantával, számos technikát és témát megvizsgálunk.

Az alkalom végére számos lenyűgöző lakásdekorációs tárgyat készítesz, hanem átfogó tudást szerzel az akril gyanták alkalmazásáról. Az elején irányítottabban átvesszük a legfontosabb alapvető technikákat, majd szépen lassan mindenki a saját alkotásaira kezd koncentrálni. Nincs semmi, ami kötelező lenne! Ha valaki valamit nem szeretne kipróbálni, mert kifejezetten egy technika ejtette rabul, akkor természetesen csak azzal is alkothat. Igyekszünk lehetőséget adni arra, hogy a legszélesebb spektrumban adhassuk át a tudásunkat, de az egyéni elképzelések ezt felülírhatják. Számunkra az a legfontosabb, hogy Te elégedett legyél az alkalom végére és ezért mindent meg is fogunk tenni.

Kinek ajánljuk ezt a workshopot?

👀 Mindenkinek, akinek felkeltették a figyelmét ezek a csodás tárgyak és szeretné elsajátítani a különféle színezési, öntészeti és utómunkázási lehetőségeket. Szeretne többet tudni róluk, hogy aztán otthon is könnyedén alkothasson velük.

Az univerzális Jesmonite@ workshop alkalmával számos technikát és alapanyagot kipróbálhatsz, emiatt rendkívül hasznos, nagyon élvezetes és csodás alkotások fognak kikerülni a kezeid közül. A sikerélmény garantált!

Nehézségi szint

Könnyű. 

Ígérjük, hogy a különböző formák, pigmentek és technikák kiválasztása fogja a legnagyobb fejtörést okozni.

A workshop menete

😍 Elképzelésednek és stílusodnak megfelelően a helyszínen választhatsz majd a különböző szilikon formák közül: így készíthetsz akár gyertyatartót, szappantartót, vázát, különféle tálakat, de akár kis ékszereket… Ezt követően pedig ezeket majd társítjuk a különböző anyagokkal és technikákkal, mindent átbeszélve, hogy melyikbe mit érdemes. Így mindenkinek lehetősége lesz megtervezni a workshop alatt készítendő alkotásait.

😎 Talán ezen a workshopon a legnagyobb a szórás a különböző formák mérete és űrtartalma között, így nem szeretnénk megszabni, hogy hány dolgot hozol létre az alkalom során. Mindenkinek ugyan annyi alapanyag áll majd rendelkezésére és ezt tudja majd kedve szerint elosztani a különböző lehetőségek között. 

⚙️ Ám bárhogy is választasz, az alkotási folyamat minden esetben ugyanaz lesz: a részletes bevezető előadás után gyakorlatban is megmutatjuk a különböző technikai fortélyokat. Színezünk, márványozunk, aranyozunk, kialakítjuk a terrazzo felületeket. Majd a kikeményedés után megtanítjuk a befejező lépéseket is, glettelünk, csiszolunk és átnézzük a különböző felület lezáró lehetőségeket is. Mivel ez egy gyorsan megszilárduló anyag, így az epoxi gyantás workshopokkal ellentétben azonnal haza tudjátok majd vinni az alkotásaitok.

👉 Összegezve: az elején kicsit irányítottabban vesszük át a legfontosabb alapvető technikákat, majd szépen lassan mindenki a saját alkotásaira kezd koncentrálni. Ám egyik sem kötelező érvényű!! Ha valaki valamit nem szeretne kipróbálni, mert nem tetszik neki, vagy egy másik szisztéma ejtette rabul, akkor természetesen folytathatja azzal. Igyekszünk a lehető legszélesebb spektrumban mutatni meg a lehetőségeket, de az egyéni elképzelések ezt felülírhatják. Számunkra az a legfontosabb, hogy csillogó szempárral és elégedett mosollyal távozz majd az alkalomról és ezért mindent el is fogunk követni.

❗ Nagyon fontos számunkra, hogy olyan tanfolyamokat tartsunk, ahol a feltöltő hangulat mellett magas szintű oktatás zajlik, hisz számunkra az az igazi sikerélmény, ha úgy tudjuk átadni ezt a szenvedélyt, hogy utána Te is késztetést érezz arra, hogy folytasd otthon és mindezt a legnagyobb biztonsággal és boldogsággal tehesd 🤓 ! Pont emiatt, ezen a workshopon Hardi Ágnes kortárs szobrászművész is megosztja Veletek a tudását, tapasztalatait- Ági már nagyon régóta ebből az anyagból hozza létre műalkotásait, így biztos minden ide vágó kérdésetekre tudni fogja a választ 😊

🌈 Természetesen az illusztrációként használt képektől eltérő színekben, formákban is alkothatsz, ezek csak minták és hangulatok. A szivárvány teljes skálájából választhatsz majd pigmenteket és számtalan mütyür várja már, hogy gyantába legyen öntve... Őszintén mondom, hogy a színek, formák kiválasztása, az ékszerek megtervezése lesz a workshop legnehezebb feladata.

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyakat.

📅 Időpont: május 14., szombat 10:00 - 14.00/14.30

Tervezett program ⏳

10:00 - 10:15 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése 😍

10:15 - 10:45 Az anyagok és a technikák bemutatása 📑

A részletes bevezető előadásban átbeszéljük az akril gyanták legfontosabb tulajdonságait, működésüket, majd gyakorlatban is megnézzük a technikákat, ám ezután már rajtad lesz a sor és átadjuk a varázspálcát 🪄

10:45 - 14.00/14.30 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" 😊😊

Részvételi díj: 34.900 Ft

A részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi lakásdekorációs tárgyak megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget és tartalmaz egy jegyzetfüzet, hogy a bevezető előadás során lehetőséged legyen feljegyezni a technikákat, tippeket és saját tapasztalataidat 📝

Létszám: max. 4 fő

Mit kell hozni, mivel kell készülni?

⚡ Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, csakis Rád és a kreativitásodra lesz szükség!

A bevezető előadás jegyzeteléséhez is készülünk ám kis füzettel, tollal és egy kedves kötény fogja a ruhádat óvni, a néha előforduló heves alkotói munka következményeitől, mint pl. egy-egy lecseppenő gyanta vagy akár a csiszolás közben keletkező kosz. Az öltözékkel kapcsolatban azonban azt javasoljuk, hogy lehetőleg olyan felsőben érkezz, aminek vagy nincs hosszú ujja vagy pedig viszonylag passzentos, a libegő ruhaujjak tudnak mindenbe bele lógni 😅 Ám amennyiben játszós ruhában érzed magad igazán biztonságban, természetesen maximálisan megértjük 😊 !

❓ Megválaszolatlan kérdésed maradt?

Bővebb információért vagy speciális kérdésekkel/ kérésekkel keress minket bátran, lehetőleg írásban az elérhetőségeink valamelyikén! 🤗

Jegyek

  • Jasmonite® workshop

    34 900,00 Ft
    Elfogyott

Erre a rendezvényre minden jegy elkelt.

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page