top of page

jún. 18., Cs

|

rezina studio

Romantikus művészgyanta ékszerkészítő workshop szárazvirágok, növények felhasználásával

🌸 Ez az ékszerkészítő alkalom a modern áttetsző gyanta és a természet csodálatos növényei által létrejövő kifinomult kapcsolatot fedi fel.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Romantikus művészgyanta ékszerkészítő workshop szárazvirágok, növények felhasználásával
Romantikus művészgyanta ékszerkészítő workshop szárazvirágok, növények felhasználásával

Idő és helyszín

2020. jún. 18. 18:00 – 21:00

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a művészgyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges ékszert? ... akkor jó helyen jársz! 

Ez a workshop a gyönyörű áttetsző gyanta és a csodálatos szárazvirágok, növények által létrejövő kifinomult kapcsolatról szól, mely varázslatos ékszerek témaja lesz ezen az estén. A lehetőségek igazából végtelenek: rengeteg formájú szilikon negatív közül választhattok majd, illetve sok féle szárazvirággal és növénnyel lehet majd alkotni és közben akár színezhetitek is a gyantát. Nagyon izgalmas, megismételhetetlen belső világokat, csodás ékszerköltelményeket fogunk létrehozni.

Amennyiben van olyan szárított virágod, préselt leveled, amit szeretnél felhasználni valamelyik ékszerhez, nyugodtan hozd magaddal, annyi a fontos csak, hogy mindenképpen legyen teljesen SZÁRAZ!  

A workshop folyamán négy ékszert tudtok elkészíteni, például egy gyűrűt, két medállt és egy pár fülbevalót, vagy akár négy pár fülbevalót. Stílusodnak, ízlésednek megfelelően a helyszínen választhattok majd fém kiegészítőket, illetve egy darab aranyozott vagy egy 925 sterling ezüst láncot is választhattok egy medálhoz.   

 Az eseményen a Lauriz Products gyorskötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, hogy ne kelljen ennyi dologra figyelned. Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. Utána ezzel a kész gyanta keverékkel, különböző szárazvirágokkal, növényekkel tudtok alkotni, de rengeteg színező és egyéb kis beönthető glitter áll még rendelkezésetekre, ha épp ilyen irányba szárnyalna el a fantáziátok 🙃 

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban, több segítővel dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat. 

 FONTOS: A művészgyantának, amivel a studióban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Az öntés után valószínűleg csiszolni és polírozni is kell majd az ékszereidet, ezeket mi majd elkészítjük és csodásan be is csomagoljuk Neked. Lehetőséged van választani, hogy FOXPOST-tal küldjük majd el Neked, általad kiválasztott csomagpontra vagy postával küldjük el, illetve be tudsz majd ugrani érte a Rezinába is, ha elkészült. Körülbelül egy hét átfutási idővel kell számolni. 

Időpont: június 18. csütörtök 18:00-21:00 

Tervezett program: 

18:00 - 18:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :) 

18:30 - 19:00 Az anyagok és a technikák bemutatása 

19:00 - 21:00 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :) 

Részvételi díj: 19.900 Ft 

Az részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi, saját ékszerek megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, az utómunkát (csiszolás, polírozás) a foxpost/posta és a csomagolás költségét. 

Létszám: max.4 fő 

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • szárazvirágos ékszerkészítő

    19 900,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page