top of page

dec. 17., K

|

rezina studio

Művészgyanta bevonatos karácsonyfadísz készítő workshop

Ez a workshop maga a valódi meditáció és varázslat. Igazi énidős kikapcsolódás, miközben elsajátíthatjuk a közkedvelt “pour art” technika apró trükkjeit, fortélyait és egyben elkészítjük karácsonyfánk egyedi díszeit.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Művészgyanta bevonatos karácsonyfadísz készítő workshop
Művészgyanta bevonatos karácsonyfadísz készítő workshop

Időpont & Helyszín

2019. dec. 17. 18:00 – 21:00

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Részletek

Művészgyanta bevonatos karácsonyfadísz készítő workshop

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges tárgyat? ... akkor jó helyen jársz!

Ez a workshop maga a valódi meditáció és varázslat ✨ 

Amikor elkezdtem ezzel a technikával foglalkozni, órákat töltöttem az első próbadarabok felett: néztem, hogy mire, hogyan reagálnak a rétegek és csak figyeltem, ahogyan ezután magától rendeződik az anyag. Az egész világ megszűnt körülöttem, mintha kis különálló univerzumokat csodáltam volna...

Igazi énidős kikapcsolódás, miközben elsajátíthatjuk a közkedvelt “pour art” technika apró trükkjeit és fortélyait és egyben elkészítjük karácsonyfánk egyedi díszeit,

A pour art, szó szerint művészi öntést jelent, e bevonatokat művészgyantával szokták a legtöbb esetben elkészíteni. Ez egy rendkívül népszerű technika, ám itthon még csak most kezd teret hódítani magának. 

Mindenki 10 darab karácsonyfadíszt készíthet el a foglalkozás során.

A tanfolyam egy rövid bevezető előadással indul, amelyben bemutatjuk a művészgyanták általános tulajdonságait, felhasználási területeit. Ezt követi egy gyakorlati prezentáció, amikor is a különböző pour art praktikákat élőben mutatjuk be. Majd átbeszéljük a résztvevők elképzeléseit és hozzákezdünk a díszek elkészítéséhez. 

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást.

FONTOS: A művészgyantának általában 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Lehetőséged van választani, hogy FOXPOST-tal küldjük majd el Neked, általad kiválasztott pontra vagy be tudsz majd ugrani érte a Rezinába is, ha elkészült.

Időpont: december 17. kedd 18:00 - 21:00

Tervezett program:

18:00 - 18:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

18:30 - 19:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

A bevezető előadásban elmondok és élőben bemutatok néhány tippet és technikát, ezután rajtad lesz a sor és átadom a varázspálcát :)) 

19:00 - 21:00 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

Részvételi díj: 24.900 Ft

A részvételi díj tartalmazza a programot, a karácsonyfadíszek elkészítéséhez szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, a foxpost és a csomagolás költségét és tartalmaz egy jegyzetfüzet, hogy a bevezető előadás során lehetőséged legyen feljegyezni a technikákat, tippeket vagy akár az alkotás közben a saját tapasztalataidat.

Létszám: max.6 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Művészgyanta karácsonyfadísz

    24 900,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Mutasd meg másoknak is :)

Event Info: Events
bottom of page