top of page

júl. 28., K

|

rezina studio

Mesés tengerpart ihlette tálca készítő tanfolyam művészgyantával

Csempésszünk napsütést és mediterrán hangulatot a lakásodba egy csodás tengerpart ihlette tálcával, melyet segítségünkkel könnyedén eltudsz majd készíteni két jó hangulatú este/délután alatt :)

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Mesés tengerpart ihlette tálca készítő tanfolyam művészgyantával
Mesés tengerpart ihlette tálca készítő tanfolyam művészgyantával

Idő és helyszín

2020. júl. 28. 18:00 – 2020. júl. 29. 19:30

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Csempésszünk napsütést és mediterrán hangulatot a lakásodba egy csodás tengerpart ihlette tálcával, melyet segítségünkkel könnyedén eltudsz majd készíteni két jó hangulatú este/délután alatt :)

Egy nagy, 44 cm átmérőjű világos fa tálcát fogunk csodálatos tengerparttá varázsolni a két alkalom alatt.

A workshop folyamán a Lauriz Products gyors kötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, a biztonság kedvéért :) Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. Körülbelül 500-600gramm gyantakeverékre lesz szükséged, a választott tálcától függően. Ezt utána Te tudod majd kedved szerinti arányban színekre bontani, illetve lehetőséged van a homokos partot kicsit megboldondítani homokkal, kavicsokkal.

Ha utazásaid alkalmával összegyűjtögettél kavicsokat, kagylókat, tengeri csillagot... és szeretnéd esetleg ezeket is beleönteni, akkor ennek sincs semmi akadálya, hozd el magaddal pénteken és megnézzük együtt, hogy melyikek tudnak igazán jól működni majd a tálcádon :)

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat.

FONTOS: A művészgyantának, amivel a studióban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Lehetőséged van választani, hogy FOXPOST-tal küldjük majd el Neked, általad kiválasztott pontra vagy be tudsz majd ugrani érte a Rezinába is, ha elkészült.

Időpont: július 28. kedd 18:00 - 20:00 és július 29. szerda 18.00- 19.30

Tervezett program:

július 28. kedd 18:00 - 20:00

18:00 - 18:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

18:30 - 19:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

A bevezető előadásban elmondok és élőben bemutatok néhány tippet és technikát, ezután rajtad lesz a sor és átadom a varázspálcát :)) 

19:00 - 20:00 Elkészítjük a tengerünk kék és a homokos partunk alapját - szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

július 29. szerda 18:00 - 19:30

18:00 - 18:30 Alkotásra hangolódás és a folytatás megbeszélése

18:30 - 19:30 A hullámok elkészítése - szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

FIGYELEM! Ez a workshop két alkalomból áll!!!

Részvételi díj: 34.900 Ft

Az részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi tálca megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, a foxpost és a csomagolás költségét és tartalmaz egy jegyzetfüzet, hogy a bevezető előadás során lehetőséged legyen feljegyezni a technikákat, tippeket és saját tapasztalataidat 😉

Létszám: max. 6 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Tengerpart ihlette tálca ws

    34 900,00 Ft
    Véget ért
  • Early Bird

    29 900,00 Ft
    Elfogyott

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page