top of page

aug. 12., Sze

|

rezina studio

Márványozós ékszerkészítés művészgyantával

Ez egy pörgős, látványos workshop. Ajánljuk azoknak is, akik csak most kacsingatnak a művészgyanták felé és szeretnének egy kis útmutatást kapni, hogy merre és hogyan induljanak, de csak egy spontán kikapcsolódásra is tökéletes alkalom. A siker garantált, csuda ékszereket fogtok alkotni!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Márványozós ékszerkészítés művészgyantával
Márványozós ékszerkészítés művészgyantával

Idő és helyszín

2020. aug. 12. 18:00 – 20:30

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a művészgyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges ékszert? ... akkor jó helyen jársz!    

Ezen a workshopon nagyon látványos, márvány hatású ékszereket hozunk létre a különféle speciális pigmentek segítségével. Többféleképpen folytathatjuk egybe őket, egészen visszafogottól kezdve akár nagyon impulzív hatást is elérhetünk. A lehetőségek itt is szinte végtelenek, nagyon izgalmas, megismételhetetlen belső világokat fogunk létrehozni, melyek nem mellesleg csodás ékszerköltemények lesznek.   

A workshop folyamán négy ékszert tudtok elkészíteni, például egy gyűrűt, két medált és egy pár fülbevalót, vagy akár négy pár fülbevalót. Stílusodnak, ízlésednek megfelelően a helyszínen választhattok majd fém kiegészítőket, illetve egy darab aranyozott vagy egy 925 sterling ezüst láncot is választhattok egy medálhoz.      

Az eseményen a Lauriz Products gyorskötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, hogy ne kelljen ennyi dologra figyelned. Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. Utána ezzel a kész gyanta keverékkel és mindenféle csodás pigmenttel tudtok majd alkotni, de rengeteg egyéb kis beönthető glitter áll még rendelkezésetekre, ha épp ilyen irányba szárnyalna el a fantáziátok 🙃  

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban, több segítővel dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat. 

FONTOS: A művészgyantának, amivel a studióban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Ám a megszilárdulást követően mi csodásan becsomagoljuk Neked. Lehetőséged van választani, hogy FOXPOST-tal küldjük majd el Neked, általad kiválasztott csomagpontra vagy postával, illetve akár be is tudsz majd ugrani érte a Rezinába is, ha elkészült. Körülbelül 3-4 nap átfutási idővel kell számolni. 

Időpont: augusztus 12. csütörtök 18:00-20:30 

Tervezett program: 

18:00 - 18:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)  

18:30 - 19:00 Az anyagok és a technikák bemutatása  

19:00 - 20:30 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)  

Részvételi díj: 19.900 Ft 

Az részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi, saját ékszerek megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, a foxpost/posta és a csomagolás költségét.    

Létszám: max.6 fő 

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • márványozós ékszerkészítő

    19 900,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page