top of page

máj. 08., Szo

|

Budapest

Különleges Pour-Art Workshop - Somogyvári Edittel

A pour-art technika maga a valódi meditáció és varázslat ✨ Ez az alkalom ráadásul nagyon különleges gyöngyszem a Rezina Studioban. Somogyvári Edit stílus- és színtanácsadóval közösen fogjuk tartani: gyönyörű alkotásokkal, izgalmas beszélgetésekkel, finom koktélokkal és ínycsiklandó falatokkal 💖

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Különleges Pour-Art Workshop - Somogyvári Edittel
Különleges Pour-Art Workshop - Somogyvári Edittel

Időpont & Helyszín

2021. máj. 08. 10:00 – 16:00

Budapest, Budapest, Csengery u. 67, 1067 Hungary

Részletek

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges tárgyat? ... akkor jó helyen jársz!

A pour-art workshop maga a valódi meditáció és varázslat ✨

Amikor elkezdtem ezzel a technikával foglalkozni, órákat töltöttem az első próbadarabok felett: néztem, hogy mire, hogyan reagálnak a rétegek és csak figyeltem, ahogyan ezután magától rendeződik az anyag. Az egész világ megszűnt körülöttem, mintha kis különálló univerzumokat csodáltam volna...

Ez az alkalom egy nagyon különleges gyöngyszem a Rezina Studio palettáján. 

Somogyvári Edit stílus- és színtanácsadóval közösen fogjuk tartani, aki egy nagyon izgalmas személyiségteszttel is készül nekünk, amivel megtudhatjuk és megérthetjük, hogy milyen színekkel érdemes körülvennünk magunkat.

Egy nagyon bensőséges, igazán csajos szombatnak képzeljük el: gyönyörű alkotásokkal, izgalmas beszélgetésekkel, csillogó szemekkel, nagy nevetésekkel, finom koktélokkal és ínycsiklandó falatokkal.

Elképzelésednek megfelelően a helyszínen választhatsz majd, hogy képet, faliórát vagy tálaló szettet szeretnél készíteni.

A workshop folyamán a Lauriz Products gyors kötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, a biztonság kedvéért :) Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. Körülbelül 500-600gramm gyantakeverékre lesz szükséged, a választott tárgytól függően. 

Ezt utána Te tudod majd kedved szerinti arányban színekre bontani.

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat.

FONTOS: A művészgyantának, amivel a studióban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Lehetőséged van választani, hogy futárszolgálattal küldjük majd el Neked az elkészült alkotásodat vagy be tudsz majd ugrani érte a Rezinába.

Időpont: május 8. szombat 10:00 - 16:00

Tervezett program:

10:00 - 11:30 A stúdió gyors bemutatása, egymás rövid megismerése és az anyagok és a technikák bemutatása. A bevezető előadásban elmondok és élőben bemutatok néhány tippet és technikát,

11:30 - 13:30 Somogyvári Edit előadása a színekről és az előzetesen kitöltött személyiség tesztek megbeszélése, kiértékelés és kiválasztjuk együtt a színeiteket, amikkel szeretnétek alkotni

13:30 - 16:00 és ezután rajtatok lesz a sor és átadjuk a varázspálcát :))

Szabad alkotás (természetesen a segítségünkkel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

Részvételi díj: 42.000 Ft

A részvételi díj tartalmazza a programot, a személyiség teszt kiértékelését, az egyedi műgyanta alkotás megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, frissítő koktélokat, ínycsiklandó falatokat és tartalmaz egy jegyzetfüzet, hogy a bevezető előadás során lehetőséged legyen feljegyezni a technikákat, tippeket és saját tapasztalataidat 😉

Létszám: max. 4 fő

Természetesen az aktuális egészségügyi szabályok betartásával, egymástól kellő távolságban és maszkban alkotunk, de azért hangulatban mégis kicsit megidézzük a régi, felhőtlenebb eseményeket.

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Különleges pour-art ws

    42 000,00 Ft
    Elfogyott

Erre a rendezvényre minden jegy elkelt.

Mutasd meg másoknak is :)

Event Info: Events
bottom of page