top of page

aug. 19., Sze

|

Rezina Studio

Geoda ihletésű művészgyanta dombormű készítő workshop

A természet által létrehozott csodálatos formák és színek oly' könnyen tudnak inspirálni minket. A látszólag bonyolult alkotást néhány apró fortéllyal nagyon könnyen el lehet sajátítani és onnantól már csak a fantáziánk, illetve a szobánk mérete szabhat határt

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Geoda ihletésű művészgyanta dombormű készítő workshop
Geoda ihletésű művészgyanta dombormű készítő workshop

Idő és helyszín

2020. aug. 19. 18:00 – 22:00

Rezina Studio, Budapest, Csengery u. 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges tárgyat? ... akkor jó helyen jársz!

 

Vigyázat, ez a workshop függőséget okozhat! 😁 Viccet félretéve nagyon könnyen be tudja szippantani az embert az a téma. A természet által létrehozott csodálatos formák és színek oly' könnyen tudnak inspirálni minket. A látszólag bonyolult alkotást néhány apró fortéllyal nagyon könnyen el lehet sajátítani és onnantól már csak a fantáziánk, illetve a szobánk mérete szabhat határt 🙃🙈

 

A helyszínen tudsz majd választani az általunk már elővágott ásvány alakzatok közül, de természetesen Te is bármilyen random formát felrajzolhatsz, mi kivágjuk Neked. A geodák befoglaló mérete körülbelül 50x70cm lesz.

A workshop folyamán a Lauriz Products gyorskötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, hogy ne kelljen ennyi dologra figyelned, nagyjából 850-1000gramm gyantakeverékre lesz szükséged, a választott formától függően. Ezt utána Te tudod majd kedved szerinti arányban színekre bontani. Különböző méretű és színű üvegzúzalékokkal fogjuk majd még izgalmasabbá tenni az alkotásunkat. Amennyiben vannak olyan ásványaid, amiket szeretnél beépíteni a domborművedbe nyugodtan hozd magaddal.

 

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat.

 

FONTOS: A művészgyantának, amivel a studióban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Lehetőséged van választani, hogy postával küldjük majd el Neked vagy akár be tudsz majd ugrani érte a Rezinába is, ha elkészült.

 

Időpont: augusztus 19. szerda 18:00 - 22:00

Tervezett program:

18:00 - 18:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

18:30 - 19:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

19:00 - 20:00 Az alapformák kialakítása, a falap előkészítése a gyantázásra

20:00 - 22:00 Szabad alkotás, természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

 

Részvételi díj: 34.900 Ft

Az részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi dombormű megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, a posta és a csomagolás költségét és tartalmaz egy jegyzetfüzet, hogy a bevezető előadás során lehetőséged legyen feljegyezni a technikákat, tippeket és saját tapasztalataidat 😉

 

Létszám: max. 6 fő

 

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • geoda

    34 900,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page