top of page

jún. 02., K

|

rezina studio

Fával kombinált ékszerkészítő workshop

Ezen a workshopon a fa és a gyanta kapcsolatán van a hangsúly, a lehetőségek szinte végtelenek. A workshop résztvevői különböző hagyományos és egzotikus fa darabok közül választhatnak és elképzelésüknek megfelelően alakíthatják őket.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Fával kombinált ékszerkészítő workshop
Fával kombinált ékszerkészítő workshop

Idő és helyszín

2020. jún. 02. 18:00 – 21:00

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a művészgyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges ékszert? ... akkor jó helyen jársz!

Ezen a workshopon a fa és a gyanta kapcsolatán van a hangsúly, a lehetőségek szinte végtelenek. A workshop résztvevői különböző hagyományos és egzotikus fa darabok közül választhatnak és elképzelésüknek megfelelően alakíthatják őket. Kézi és gépi csiszolásra egyaránt van lehetőség már az első alkalommal is a kívánt forma kialakításához, természetesen segítséggel 😊 A gyantát telíthetjük pigmenttel és különleges márványhatást is elérhetünk, de lehelet finoman is színezhetjük és akár egy komplexebb belső világot is létrehozhatunk a fa felszínén.

A workshop folyamán két ékszert tudtok elkészíteni, például egy gyűrűt és egy medállt, vagy két pár fülbevalót. Stílusodnak, ízlésednek megfelelően a helyszínen választhattok majd fém kiegészítőket, illetve egy darab aranyozott vagy egy 925 sterling ezüst láncot is választhattok egy medálhoz.

Az eseményen a Lauriz Products gyorskötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, hogy ne kelljen ennyi dologra figyelned. Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. Ezt utána Te tudod majd kedved szerinti arányban színekre bontani. 

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban, több segítővel dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat.

FONTOS: A művészgyantának, amivel a studióban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Az öntés után csiszolni és polírozni is kell majd az ékszereidet, ezeket mi majd elkészítjük és csodásan be is csomagoljuk Neked. Lehetőséged van választani, hogy FOXPOST-tal küldjük majd el Neked, általad kiválasztott csomagpontra vagy postával küldjük el, illetve be tudsz majd ugrani érte a Rezinába is, ha elkészült. Körülbelül egy hét átfutási idővel kell számolni.

Időpont: június 2, kedd 18:00-21:00

Tervezett program:

18:00 - 18:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

18:30 - 19:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

19:00 - 21:00 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

Részvételi díj: 19.900 Ft 

Az részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi, saját ékszerek megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, az utómunkát (öntés utáni formázás, csiszolás, polírozás, olajozás) a foxpost/posta és a csomagolás költségét.

Létszám: max. 4 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Fával kombinált ékszerkészítő

    19 900,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page