top of page

dec. 11., Sze

|

rezina studio

Fával kombinált ékszerkészítő tanfolyam

Ezen a workshopon a fa és a gyanta kapcsolatán van a hangsúly, a lehetőségek szinte végtelenek. A workshop résztvevői különböző hagyományos és egzotikus fa darabok közül választhatnak és elképzelésüknek megfelelően alakíthatják őket.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Fával kombinált ékszerkészítő tanfolyam
Fával kombinált ékszerkészítő tanfolyam

Időpont & Helyszín

2019. dec. 11. 18:00 – 2019. dec. 13. 21:00

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Részletek

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a művészgyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges ékszert? ... akkor jó helyen jársz!

Ezen a workshopon a fa és a gyanta kapcsolatán van a hangsúly, a lehetőségek szinte végtelenek. A workshop résztvevői különböző hagyományos és egzotikus fa darabok közül választhatnak és elképzelésüknek megfelelően alakíthatják őket. Kézi és gépi csiszolásra egyaránt van lehetőség már az első alkalommal is a kívánt forma kialakításához, természetesen segítséggel 😊 A gyantát telíthetjük pigmenttel és különleges márványhatást is elérhetünk, de lehelet finoman is színezhetjük és akár egy komplexebb belső világot is létrehozhatunk a fa felszínén.

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban, több segítővel dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat.

FONTOS: Minden ékszeres tanfolyamunk két alkalomból áll, mivel a legtöbb műgyantának, amivel a studióban dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig és csak ezután tudjuk csiszolni, polírozni.

Időpont: december 4, szerda 18:00-21:00 és november 6. péntek 18:00-21:00

A két alkalom tervezett programja:

december 11. szerda 

18:00 - 18:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

18:30 - 19:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

19:00 - 21:00 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

december 13. péntek

18:00 - 18:30 A csiszolás és polírozás technikai ismertetése

18:30 - 21:00 Az ékszerek végső kialakítása oktatói segítséggel 

Részvételi díj: 24.900 Ft 

Az részvételi díj tartalmazza a két alkalmas programot, az egyedi, saját ékszerek megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget és egy rezina csomagot, mely ezen a workshopon egy jegyzetfüzetet jelent, hogy a bevezető előadások során lehetőséged legyen feljegyezni a tippeket, egy profi fém spatulát és 145g művészgyantát, ugyanis már a workshop folyamán is Te fogod magadnak kimérni és összekeverni a gyantát! A fel nem használt anyagot pedig hazaviheted magaddal és otthon folytathatod az alkotást 😉 

A második alkalmon pedig biztosítunk egy kedves papírdobozt, ha esetleg ajándékba is készítettél volna vagy persze, ha magadat leped meg, akkor is szépen be tudd csomagolni.

Létszám: max.6 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Fával kombinált ékszerkészítő

    24 900,00 Ft
    Elfogyott

Erre a rendezvényre minden jegy elkelt.

Mutasd meg másoknak is :)

Event Info: Events
bottom of page