top of page

okt. 29., P

|

rezina studio

Fával és metál füstlemezzel kombinált ékszerkészítő workshop - 2 alkalmas !

Ez egy két alkalmas workshop, a csiszolás és a polírozás fortélyait is elsajátíthatod! A fa, a különböző fémes füstlemezek és a gyanta hármasán van a hangsúly, a lehetőségek szinte végtelenek.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Fával és metál füstlemezzel kombinált ékszerkészítő workshop - 2 alkalmas !
Fával és metál füstlemezzel kombinált ékszerkészítő workshop - 2 alkalmas !

Idő és helyszín

2021. okt. 29. 18:00 – 21:00

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Erre a workshopra kivételesen, csak olyan jelentkezőket tudunk fogadni, akik már legalább egy workshopon résztvettek a Rezina Studioban!!

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a művészgyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges ékszert? ... akkor jó helyen jársz! 

Ezen a tanfolyamon a fa, a különböző fémes füstlemezek és a gyanta hármasán van a hangsúly, a lehetőségek szinte végtelenek. A workshop résztvevői különböző szálkásan eltördelt egzotikus fa darabok közül választhatnak, majd elképzelésüknek megfelelő ékszerszettet készítünk belőlük. Különböző fémes füstlemezekkel lehet majd alkotni és a végén akár lehelet finoman is színezhetjük a gyantát. Egy nagyon izgalmas és komplex belső világot fogunk létrehozni a fa felszínén.

A workshop folyamán két ékszert tudtok elkészíteni, például egy gyűrűt és egy medált, vagy két pár fülbevalót. Stílusodnak, ízlésednek megfelelően a helyszínen választhattok majd fém kiegészítőket, illetve egy darab aranyozott vagy egy 925 sterling ezüst láncot is választhattok egy medálhoz.  

Két alkalmas a workshop, ugyanis az első pénteken elkészítjük az alapot és a második pénteken pedig együtt formáljuk, csiszoljuk és polírozzuk készre őket, így ezeknek a csínját- bínját is elsajátíthatod gyakorlatban. Az eseményen a Lauriz Products gyorskötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, hogy ne kelljen ennyi dologra figyelned. Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. Ezt utána Te tudod majd kedved szerinti arányban színekre bontani.   

Erre a workshopra kivételesen, csak olyan jelentkezőket tudunk fogadni, akik már legalább egy workshopon résztvettek a Rezina Studioban!!

Időpont: október 22. péntek 18:00-21:00

Tervezett program:

18:00 - 18:15 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

18:15 - 18:45 Az anyagok és a technikák bemutatása

18:45 - 21:00 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :) 

október 29. péntek 18:00-21:00

Tervezett program:

18:00 - 18:30 Az anyagok és a technikák bemutatása

18:30 - 21.00 Szabad alkotás, természetesen oktatói segítséggel

Részvételi díj: 34.900 Ft

Az részvételi díj tartalmazza a két alkalmas programot, az egyedi, saját ékszerek megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, az utómunkához szükséges anyagokat, melyekből majd haza is tudsz vinni.

Létszám: max.6 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Fával kombinált ékszerkészítő

    19 900,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page