top of page

jan. 25., H

|

rezina studio

Fával és metál füstlemezzel kombinált ékszerkészítő workshop

Ezen a workshopon a fa, a különböző fémes füstlemezek és a gyanta hármasán van a hangsúly, a lehetőségek szinte végtelenek. A workshop résztvevői különböző szálkásan eltördelt egzotikus fa darabok közül választhatnak, majd elképzelésüknek megfelelően ékszerszettet készítünk általuk.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Fával és metál füstlemezzel kombinált ékszerkészítő workshop
Fával és metál füstlemezzel kombinált ékszerkészítő workshop

Idő és helyszín

2021. jan. 25. 16:00 – 19:00

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a művészgyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges ékszert? ... akkor jó helyen jársz! 

Ezen a workshopon a fa, a különböző fémes füstlemezek és a gyanta hármasán van a hangsúly, a lehetőségek szinte végtelenek. A workshop résztvevői különböző szálkásan eltördelt egzotikus fa darabok közül választhatnak, majd elképzelésüknek megfelelő ékszerszettet készítünk belőlük. Különböző fémes füstlemezekkel lehet majd alkotni és a végén akár lehelet finoman is színezhetjük a gyantát. Egy nagyon izgalmas és komplex belső világot fogunk létrehozni a fa felszínén.

A workshop folyamán két ékszert tudtok elkészíteni, például egy gyűrűt és egy medált, vagy két pár fülbevalót. Stílusodnak, ízlésednek megfelelően a helyszínen választhattok majd fém kiegészítőket, illetve egy darab aranyozott vagy egy 925 sterling ezüst láncot is választhattok egy medálhoz.  

Az eseményen a Lauriz Products gyorskötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, hogy ne kelljen ennyi dologra figyelned. Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. Ezt utána Te tudod majd kedved szerinti arányban színekre bontani.   

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban, több segítővel dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat. 

FONTOS: A művészgyantának, amivel a studióban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Az öntés után csiszolni és polírozni is kell majd az ékszereidet, ezeket mi majd elkészítjük és csodásan be is csomagoljuk Neked. Lehetőséged van választani, hogy FOXPOST-tal küldjük majd el Neked, általad kiválasztott csomagpontra vagy postával küldjük el, illetve be tudsz majd ugrani érte a Rezinába is, ha elkészült. Körülbelül egy hét átfutási idővel kell számolni. 

Időpont: január 25. hétfő 16:00-19:00

Tervezett program:

16:00 - 16:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

16:30 - 17:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

17:00 - 19:00 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :) 

Részvételi díj: 19.900 Ft

Az részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi, saját ékszerek megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, az utómunkát (öntés utáni formázás, csiszolás, polírozás, olajozás) a foxpost/posta és a csomagolás költségét.

Létszám: max.4 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Fával kombinált ékszerkészítő

    19 900,00 Ft
    Elfogyott

Erre a rendezvényre minden jegy elkelt.

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page