top of page

febr. 22., Szo

|

Csengery u. 67

Fa és gyanta - tálca készítő workshop

Ez a workshop egy viszonylag komplex program, ugyanis igazán feltöltős szombati kikapcsolódás egy kreatív energiáktól lüktető helyen, miközben létrehozol egy csodás tárgyat, melyet egészen biztosan büszkén használsz majd, hacsak nem nyúznak halálra, hogy ajándékozd el.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Fa és gyanta - tálca készítő workshop
Fa és gyanta - tálca készítő workshop

Időpont & Helyszín

2020. febr. 22. 10:00 – 16:00

Csengery u. 67, Budapest, Csengery u. 67, 1067 Hungary

Részletek

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a felesleges feszültséget, miközben létrehozol valami különleges tárgyat? ... akkor jó helyen jársz!

Ez a workshop egy viszonylag komplex program, ugyanis igazán feltöltős szombati kikapcsolódás egy kreatív energiáktól lüktető helyen, miközben létrehozol egy csodás tárgyat, melyet egészen biztosan büszkén használsz majd, hacsak nem nyúznak halálra, hogy ajándékozd el. 

Továbbá egyáltalán nem sajnáljuk a tudásunkat és tapasztalatainkat megosztani Veled, SŐT mindent alaposan elmagyarázunk és igyekszünk átadni; nem helyetted akarjuk megcsinálni. Illetve azt szeretnénk, ha olyan élményekkel és tapasztalatokkal mennél el, hogy utána akár otthon is el tudd készíteni a következőt.

A helyszínen tudsz majd választani a készleten levő különféle fatálcák és deszkák közül, amit azután akár együtt repesztünk vagy vágunk tovább, hogy az elképzelésed szerint alakíthassuk ki. Sokszor mondják, hogy a fa találja meg az embert, így ha Neked már megvan a szerelem fád, amiből szeretnéd elkészíteni a tálat, akkor feltétlen hozd magaddal! Ebben az esetben az a legfontosabb, hogy a fa legyen száraz (!!!) különben nem tudunk majd vele dolgozni.

A workshop folyamán a Lauriz Product lassú kötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, a biztonság kedvéért :) Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. A tálalók elkészítéséhez maximum 500 gram bekevert gyantát tudunk biztosítani, ez nagyjából fél liternyi folyadéknak felel meg, ami ezekhez a tálalókhoz bőven elegendő mennyiség. Ha valami miatt mégis olyan elképzelés van a fejedben, ami több gyantát igényelne, úgy tudsz még hozzá a helyszínen venni és azzal kipótolni - ilyen példa mondjuk, ha Te csak egy egészen kicsi fa darabot szeretnél gyantával körbeönteni és így a fa-gyanta aránya jelentősen megfordul.

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat.

 

Időpont: február 22. szombat 10:00 - 15:00

Tervezett program:

10:00 - 10:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

10:30 - 11:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

11:00 - 13:00 A fák kiválasztása, kialakítása; megépítjük az öntőformákat

13:00 - 16:00 … és végre a legizgalmasabb rész, munka a gyantával (keverés, alapozás, színezés, öntés)

 

 

FONTOS: A művészgyantának, amivel ezen a workshopon dolgozunk 48-72 óra kell a teljes megszilárduláshoz, majd még csiszolni és polírozni szükséges, ezért nem tudod majd azonnal elvinni magaddal az alkotásodat. Lehetőséged van választani, hogy FOXPOST-tal küldjük majd el Neked, általad kiválasztott pontra vagy be tudsz majd ugrani érte a Rezinába is, ha elkészült (kb. egy hét).

Amennyiben Te magad szeretnéd megcsiszolni, polírozni, úgy természetesen lehetőséged van elvinni a nyers öntvényt.

Részvételi díj: 39.900 Ft

Az részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi tálaló megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, az utómunkát (öntés utáni formázás, csiszolás, polírozás, olajozás) a foxpost és a csomagolás költségét és tartalmaz egy jegyzetfüzet, hogy a bevezető előadás során lehetőséged legyen feljegyezni a technikákat, tippeket és saját tapasztalataidat 😉  

Létszám: max. 6 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • fa és gyanta - tálaló workshop

    39 900,00 Ft

Összesen

0,00 Ft

Mutasd meg másoknak is :)

Event Info: Events
bottom of page