top of page

okt. 22., Szo

|

rezina studio

Ékszerkészítő élmény-workshop

Ez az alkotás-orientált alkalom kifejezetten azok számára lett kitalálva, akik még csak alapszinten szeretnének ismerkedni a művészgyantákkal. Nincs sok terhelő elmélet; ám garantált a maximális kikapcsolódás, elmélyült alkotás és persze, a gyönyörűséges ékszerek is!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Ékszerkészítő élmény-workshop
Ékszerkészítő élmény-workshop

Idő és helyszín

2022. okt. 22. 10:00 – 14:00

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

✨ Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy vajon tényleg Te is el tudod-e készíteni őket otthon? Esetleg már konkrét kérdéseid vannak a saját kísérletezéseid nyomán vagy egyszerűen csak egy kis nyugalomra vágysz és szeretnél egy csodás alkotást létrehozni? Amennyiben valamelyik igaz Rád, akkor nagyon jó helyen jársz! A Rezina Studio pont ezért jött létre 💙

🤓 Az “Ékszerkészítő élmény-workshop” az egyik legújabb tematikánk, melynek koncepciója teljesen organikusan alakult ki. Az elmúlt időszak eseményei, visszajelzései és a Ti igényeitek ösztönöztek arra, hogy az alapvetően tudás fókuszú, tematikus tanfolyamok mellé találjunk ki olyan alkalmat is, ami inkább azoknak kedvez, akik most csak élvezetből szeretnének alkotni, egy kicsit kiszakadni a stresszes hétköznapok forgatagából. 

Ezen a workshopon nem kell hosszú elméletet hallgatni, nem fogunk mindent (is) elmagyarázni, kizárólag a legszükségesebb alapokat beszéljük át és hamar fejest is ugrunk a tervezésbe, kreatív megvalósításba. 

Garantált lesz a maximális kikapcsolódás, elmélyült alkotás és természetesen a gyönyörűséges ékszerek!

💍 Ami pedig talán a legjobb az egészben, hogy még a türelmeteket se fogja próbára tenni. 

Ugyanis, ezen a különleges workshopon nem epoxival, hanem kizárólag UV gyantával alkotunk, ennek köszönhetően az összes ékszer azonnal elvihető és hordható, nincs semmi további macera és várakozás.

Kinek ajánljuk ezt a workshopot?

🥂 Egy ilyen élmény fókuszú ékszerkészítő workshop tökéletes választás egy felhőtlen csajos estére, akár kisebb céges csapatépítőre vagy például anya-lánya programnak. Nagyszerű kikapcsolódás egy nehéz hét után.

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyakat.

Nehézségi szint

Könnyű. 

Ígérjük, hogy a különböző alapok, formák, pigmentek és egyéb befoglalásra váró mütyürök kiválasztása fogja a legnagyobb fejtörést okozni.

A workshop menete

💍 Elképzelésednek és stílusodnak megfelelően a helyszínen választhatsz majd a különböző dekorálható alap és megannyi díszítőelem közül: így készíthetsz akár gyűrűt, medált, fülbevalót, karkötőt… de férfiaknak, kevésbé ékszer fanatikusoknak is készülünk mindenféle alternatív megoldással, mint például kulcstartó, mandzsettagomb.

Ám bárhogy is választasz, az alkotási folyamat minden esetben ugyanaz lesz: a gyors bevezető előadás után a biztonságkedvéért gyakorlatban is megmutatom a különböző technikai fortélyokat. Ezt követően már sokkal jobban tudsz majd tervezni és mindenki egyénileg elmerülhet a kreatív folyamatokban. 

🔮 A Pentart nagyszerű gyorskötésű UV gyantájával fogjunk létrehozni az ékszereket. Lehetőség nyílik a rétegezés elsajátítására, a különféle csodás díszítőelem mellett a színezéssel is kísérletezhetünk majd. A három órás workshop során 4-6 ékszer megalkotására lesz lehetőséged. 

Az UV gyanta számos előnye közül talán a legkiemelkedőbb a gyors kikeményedése: ezek a tárgyak szépen becsomagolva, azonnal elvihetők lesznek a workshop végén.

🌈 Természetesen az illusztrációként használt képektől eltérő színekben, formákban is alkothatsz, ezek csak minták és hangulatok. A szivárvány teljes skálájából választhatsz majd pigmenteket és számtalan mütyür várja már, hogy gyantába legyen öntve... Őszintén mondom, hogy a színek, formák kiválasztása, az ékszerek megtervezése lesz a workshop legnehezebb feladata.

🌺 Amennyiben van olyan szárított virágod, préselt leveled vagy bármid, amit szeretnél felhasználni valamelyik tárgyhoz, nyugodtan hozd magaddal. Együtt megvizsgáljuk majd, hogy alkalmas-e arra, hogy gyantába öntsük.

📅 Időpont: október 22., szombat 10:00 - 13.00

Tervezett program ⏳

10:00 - 10:20 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése 😍

10:20 - 10:45 Az anyagok és a technikák bemutatása 📑

Egy gyors bevezető előadásban átbeszéljük az UV gyantázás legfontosabb tudnivalóit, majd gyakorlatban is megnézünk pár technikákat, ám ezután már rajtad lesz a sor és átadjuk a varázspálcát 🪄

10:45 - 13:00 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani") 😊😊

Részvételi díj: 24.900 Ft

A részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi ékszerek megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget és az elkészült ékszerek számára díszcsomagolást 📝

Létszám: max. 8 fő

A workshop minimum 4 fő jelentkezésével tudjuk megtartani.

Mit kell hozni, mivel kell készülni?

⚡ Minden szükséges eszközt és alapanyagot biztosítunk, csakis Rád és a kreativitásodra lesz szükség!

❓ Megválaszolatlan kérdésed maradt?

Bővebb információért vagy speciális kérdésekkel/ kérésekkel keress minket bátran, lehetőleg írásban az elérhetőségeink valamelyikén! 🤗

Jegyek

  • Ékszerkészítő élmény-workshop

    24 900,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page