top of page

dec. 09., H

|

rezina studio

Bevezetés a művészgyanták világába - kezdő ékszerkészítő tanfolyam

Ez a legalapvetőbb gyantás workshopunk. Azoknak ajánljuk, akik az alapjaitól szeretnék megérteni ezt a technikát, betekintést nyerni a művészgyanták világába vagy pedig még egyáltalán nem foglalkoztak ilyesmivel.

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Bevezetés a művészgyanták világába - kezdő ékszerkészítő tanfolyam
Bevezetés a művészgyanták világába - kezdő ékszerkészítő tanfolyam

Idő és helyszín

2019. dec. 09. 18:00 – 2019. dec. 12. 21:00

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami egyedi ékszert? ... akkor jó helyen jársz!

Ez a legalapvetőbb művészgyantás worskhopunk. Azoknak ajánljuk, akik az alapjaitól szeretnék megérteni ezt a technikát, betekintést nyerni a gyanták világába vagy pedig még egyáltalán nem foglalkoztak ilyesmivel.

A workshop folyamán a részvevők kipróbálhatnak két teljesen különböző gyanta típust. Az egyik egy UV fényre kötő hobbi gyanta. Ez egy gyors kötésű anyag, így már az első alkalom végén lesz sikerélményed, de ez nem egy túl professzionális dolog, így inkább csak kedvcsinálónak ajánlom. A művészgyantát telíthetjük majd pigmenttel és különleges márványhatást is elérhetünk, de lehelet finoman is színezhetjük és akár egy komplexebb belső világot is létre hozhatunk, melyhez rengeteg apró kiegészítő áll majd rendelkezésedre: a metál füstlemezektől kezdve, a száraz virágokon át, egészen az aprócska fém fogaskerekekig :))

A workshop folyamán a művészgyantát mi fogjuk kimérni és összekeverni, hogy ne kelljen ennyi dologra figyelned! Az UV gyanta egy egyszerűbb anyag, ott nincs hibázási lehetőség 😊

A két anyagon túl két technikát is bemutatunk: az egyik amikor szilikon formába öntünk, a másik, amikor pedig fém keretbe, fém alapra építjük fel rétegenként ez ékszert. Az UV gyantával lehetőséged lesz kipróbálni mind a két lehetőséget, illetve a művészgyantából is beönthetsz több ékszert (maximum 10db), de fémkelléket (medál akasztó, fülbevaló/gyűrű alap... stb) és belső kiegészítőket maximum öt darabhoz tudunk biztosítani. Egy pár fülbevaló egynek számít! Vagyis készíthetsz mondjuk 5pár szárított virágos medált, de még önthetsz a rendelkezésedre álló formákból 5 darab egyszínű kékre színezett medált. De azért azt is érdemes figyelembe venni, hogy a második alkalom is véges, így nem szerencsés túlvállalni magad, különben nem fogjuk tudni őket befejezni együtt és a csiszolás, polírozás miatt ez azért jóval egyszerűbb nálunk 😊

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban, több segítővel dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat.

FONTOS: Minden ékszeres tanfolyamunk két alkalomból áll, mivel a legtöbb műgyantának, amivel a studióban dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig és csak ezután tudjuk csiszolni, polírozni.

Időpont: december 9. hétfő 18:00 - 21:00 és december 12. csütörtök 18:00-21:00

A két alkalom tervezett programja:

december 9. hétfő 

18:00 - 18:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

18:30 - 19:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

19:00 - 21:00 Szabad alkotás kétféle gyantával (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

december 12. csütörtök

18:00 - 18:30 A csiszolás és polírozás technikai ismertetése

18:30 - 21:00 Az ékszerek végső kialakítása oktatói segítséggel 

Részvételi díj: 24.900 Ft 

Az részvételi díj tartalmazza a két alkalmas programot, az egyedi, saját ékszerek megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget és egy rezina csomagot, mely ezen a workshopon egy jegyzetfüzetet jelent, hogy a bevezető előadások során lehetőséged legyen feljegyezni a tippeket és egy mérhetetlenül cuki három részes fém spatulakészlet, mely segítségedre lesz a felhőtlen alkotásban. 

A második alkalmon pedig biztosítunk egy kedves papírdobozt, ha esetleg ajándékba is készítettél volna vagy persze, ha magadat leped meg, akkor is szépen be tudd csomagolni 😊 

Létszám: max.6 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Kezdő ékszerkészítő tanfolyam

    24 900,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page