top of page

márc. 21., Szo

|

rezina studio

Bevezetés a művészgyanták világába - exkluzív tálaló szett készítő tanfolyam

Ez a workshop maga a valódi meditáció és varázslat ✨ Amikor elkezdtem ezzel a technikával foglalkozni, órákat töltöttem az első darabok felett: néztem, hogy mire, hogyan reagálnak a rétegek és csak figyeltem, ahogyan ezután magától rendeződik az anyag. Az egész világ megszűnt körülöttem...

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Bevezetés a művészgyanták világába - exkluzív tálaló szett készítő tanfolyam
Bevezetés a művészgyanták világába - exkluzív tálaló szett készítő tanfolyam

Idő és helyszín

2020. márc. 21. 10:00 – 13:30

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon? Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami különleges tárgyat? ... akkor jó helyen jársz!

Ez a workshop maga a valódi meditáció és varázslat ✨ 

Amikor elkezdtem ezzel a technikával foglalkozni, órákat töltöttem az első próbadarabok felett: néztem, hogy mire, hogyan reagálnak a rétegek és csak figyeltem, ahogyan ezután magától rendeződik az anyag. Az egész világ megszűnt körülöttem, mintha kis különálló univerzumokat csodáltam volna...

Stílusodnak, ízlésednek megfelelően a helyszínen választhatsz majd tálcát és négy alátétet tudsz még készíteni hozzá. 

A workshop folyamán a Lauriz Products gyors kötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, a biztonság kedvéért :) Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. Körülbelül 500-600gramm gyantakeverékre lesz szükséged, a választott tálcától függően. Ezt utána Te tudod majd kedved szerinti arányban színekre bontani. 

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Kis létszámú csoportokban dolgozunk, ezzel garantáljuk a felhőtlen kikapcsolódást és hogy el tudd készíteni az általad megálmodott különleges tárgyat.

FONTOS: A művészgyantának, amivel a studióban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Lehetőséged van választani, hogy FOXPOST-tal küldjük majd el Neked, általad kiválasztott csomagpontra vagy be tudsz majd ugrani érte a Rezinába is, ha elkészült.

Időpont: március 21. szombat, 10:00 - 13:30

Tervezett program:

10:00 - 10:30 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :)

10:30 - 11:00 Az anyagok és a technikák bemutatása

A bevezető előadásban elmondok és élőben bemutatok néhány tippet és technikát, ezután rajtad lesz a sor és átadom a varázspálcát :)) 

11:00 - 13:30 Szabad alkotás (természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)

Részvételi díj: 34.900 Ft

Az részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi tálaló szett megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, a foxpost és a csomagolás költségét és tartalmaz egy jegyzetfüzet, hogy a bevezető előadás során lehetőséged legyen feljegyezni a technikákat, tippeket és saját tapasztalataidat 😉

Létszám: max. 6 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • Exkluzív tálaló szett készitő

    34 900,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page