top of page

jún. 08., K

|

rezina studio

Bevezetés a művészgyanták világába - 3 technika & 3 téma - átfogó ékszerkészítő tanfolyam

Ez az egyik legsokrétűbb workshopunk. Több technikát és témát átveszünk, az alkalom végére nem csak három csodás ékszer szettetek lesz, hanem rengeteg tudással gazdagodtok!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Bevezetés a művészgyanták világába - 3 technika & 3 téma - átfogó ékszerkészítő tanfolyam
Bevezetés a művészgyanták világába - 3 technika & 3 téma - átfogó ékszerkészítő tanfolyam

Idő és helyszín

2021. jún. 08. 10:00 – 14:00

rezina studio, Budapest, Csengery utca 67, 1067 Hungary

Az eseményről

Mindig is izgatottan nézted a neten a videókat, hogy hogyan  készülnek a gyanta csodák, de valahogy nem érezted magadban az erőt vagy aggódtál, hogy ezt vajon tényleg Te is megtudod-e valósítani otthon?  Esetleg szeretnéd levezetni a feszültséget, miközben létrehozol valami  különleges tárgyat? ... akkor jó helyen jársz!

Ez a workshop átfogó betekintést nyújt a gyanták világába és technikáiba, nevezhetnénk akár művészgyantás gyorstalpalónak is. Három alapvető gyantás ékszerkészítő technikát fogunk átvenni, miközben talán a három leglátványosabb témát dolgozzuk fel:

- szilikon formába öntés, metál/ színjátszós fólia használatával

- nyitott, fémkeretes ékszer készítése szárazvirág díszítéssel

- fém alapba öntés márványozással, speciális effekt pigmentek felhasználásával.

Minden tematikánál két ékszert tudtok majd készíteni, így a végén három kis szettetek lesz.

(Egy pár fülbevaló egy ékszernek minősül!) Stílusodnak, ízlésednek megfelelően a helyszínen választhattok majd fém kiegészítőket, illetve egy aranyozott vagy egy ezüst láncot is választhattok az ékszerekhez.. 

A workshop folyamán a Lauriz Products gyorskötésű művészgyantájával fogunk dolgozni, melyet mi fogunk kimérni és összekeverni, hogy ne kelljen ennyi dologra figyelned. Ám mindent mutatunk és magyarázunk közben, hogy legközelebb már Ti is könnyedén használhassátok. Ezt utána Te tudod majd kedved szerinti arányban színekre bontani. 

 

A workshopokon való részvételhez nincs szükség előképzettségre, sem különleges kézügyességre. Amennyiben van olyan szárított virágod, préselt leveled, amit szeretnél felhasználni valamelyik ékszerhez, nyugodtan hozd magaddal, annyi a fontos csak, hogy mindenképpen legyen SZÁRAZ!  

FONTOS:  A művészgyantának, amivel a studioban is dolgozunk 24-72 óra szükséges a teljes megszilárdulásig, ezért nem tudod majd elvinni magaddal az alkotásodat azonnal. Illetve a szilikon formába öntött ékszereidet nagy valószínűséggel kell majd csiszolni és polírozni, de ezeket mi majd elkészítjük Neked. 

Időpont: június 8. kedd 10:00 - 13:30/14.00 

Tervezett program: 

10:00 - 10:15 A stúdió rövid bemutatása, egymás rövid megismerése :) 

10:15 - 11:30 Széles körű prezentáció a művészgyantákról 

11:30  - 13:30/14:00 Ezt követően folyamatosan mutatjuk majd a technikákat élőben és magyarázzuk is, miközben Ti tudjátok készíteni a saját ékszereiteket. Természetesen oktatói segítséggel, amennyiben szükséges, de alapvetően mindenkit hagyunk "játszani" :)   

Részvételi díj: 34.900 Ft 

Az részvételi díj tartalmazza a programot, az egyedi, saját ékszerek megvalósításához szükséges összes anyagot, eszközhasználatot, oktatói segítséget, a foxpost és a csomagolás költségét, illetve egy rezina csomagot, mely ezen a workshopon egy jegyzetfüzetet jelent, hogy a bevezető előadás során lehetőséged legyen feljegyezni a tippeket és egy mérhetetlenül cuki három részes fém spatulakészlet, mely segítségedre lesz a felhőtlen alkotásban. 😊 

Létszám: max. 4 fő

Bővebb információkért vagy speciális kérdésekkel/kérésekkel keress minket bátran az elérhetőségeink valamelyikén!

Jegyek

  • 3-3 ékszerkészítő

    34 900,00 Ft
    Véget ért

Összesen

0,00 Ft

Esemény megosztása

Event Info: Events
bottom of page